Τα σημερινά αποτελέσματα του Μουντιάλ


Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του φετινού Μουντιάλ της Ρωσίας και αν μη τι άλλο τα παιχνίδια που είδαμε ήταν πολύ απρόβλεπτα και με αρκετά γκολ. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά αποτελέσματα των τριών αγώνων που προηγήθηκαν.

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της ημέρας η Σουηδία επικράτησε με 1-0 της Νότιας Κορέας χάρις σε άλλο ένα πέναλτι που καταλογίστηκε με το VAR. Οι Σουηδοί είχαν σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης των έλεγχο αλλά τελικά βρήκαν αρκετή δυσκολία ώστε να σπάσουν την πολύπλευρη άμυνα της ομάδας του Σον που μόνος του προσπαθούσε να βρει λύσεις επιθετικά.

Από την άλλη το Βέλγιο επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε απέναντι στον Παναμά αφού τον κέρδισε με 3-0 χάρις σε τρία γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μισό του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως από το πρώτο ημίχρονο οι Βέλγοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ αλλά τόσο η αστοχία τους όσο και οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα του Παναμά ήταν τα αίτια ώστε οι ομάδες να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια. Βέβαια αυτό άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι το 3-0 ήταν γεγονός.

Τέλος το ματς της Αγγλίας με την Τυνησία ήταν και αυτό αρκετά απρόβλεπτο καθώς παρόλο που η Αγγλία άνοιξε το σκορ χάρις σε γκολ του Κέιν, η ομάδα από την Αφρική βρήκε άμεση αντίδραση με γκολ πέναλτι. Βέβαια να τονίσουμε πως το φαβορί της αναμέτρησης είχε χάσει απίστευτες ευκαιρίες ώστε να βρει και άλλο τέρμα πράγμα που βρήκε στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Κέιν στο 90+2 και πάλι. Τελικό σκορ το 2-1 με την Αγγλία να γλύτωσε το κάζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.