"Έφυγε" ο Παύλος Γιαννακόπουλος


Δυστυχώς σήμερα τα ξημερώματα στις  4 το πρωί έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Ο επι πολλά έτη πρώην διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα είχε φύγει από τη ζωή και ο αδερφός του Κώστας Γιαννακόπουλος!

 Η εταιρία ΒΙΑΝΕΞ επιβεβαίωσε το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου με την πιο κάτω ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα:

"Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.
Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.
Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής."

Συλλυπητήρια από όλους εμάς στην οικογένεια Γιαννακόπουλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.