Καταγγελία Γιαννακόπουλου κατά Αγγελόπουλων και Ολυμπιακού


Ξεκίνησε νωρίς το... ντέρμπι της Α1 αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε καταγγελία κατά των Αγγελόπουλων εκτιμώντας ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού θα πρέπει να τιμωρηθούν με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο.

Η καταγγελία αφορά ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και την οποία είχε εκδώσει στις 13 Φεβρουαρίου!

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ύστερα από καταγγελία των «πρασίνων» για ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στην εναντίον της ΕΟΚ και της ΚΕΔ στις 13 Φεβρουαρίου για τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Στην εν λόγω ανακοίνωση οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρονταν στο γεγονός πως οι τέσσερις διεθνείς διαιτητές (Γκόντας, Φούφης, Κορομηλάς, Παπαπέτρου) έμεναν εκτός ορισμών και τόνιζαν πως «η ΕΟΚ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή ομοσπονδία που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Ευρωλίγκας».

Στην καταγγελία της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει λόγο για δυσφημιστική ανακοίνωση που θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία των αδερφών Αγγελόπουλων. Παράλληλα, επισημαίνεται πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση υποκινεί σε πράξεις βίας καθώς επιτίθεται σε ΕΟΚ και ΚΕΔ.

Η πλευρά των «πρασίνων» εκτιμά πως Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος θα πρέπει να τιμωρηθούν με ποινή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Ο Αθλητικός Δικαστής κάλεσε σε απολογία τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με υπόμνημα που θα κατατεθεί στις 18 Μαΐου 2018.

Πηγή: fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.