Oι ώρες και οι τηλεοπτικές καλύψεις των δύο τελικών!


Η σημερινή ημέρα είναι σπουδαία για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό καθώς και τα δύο τμήματα του βόλεϊ δίνουν τον πρώτο τελικό για το CEV Challenge Cup. Οι άνδρες φιλοξενούνται από την Ραβένα ενώ οι γυναίκες από την Μπούρσα στις 21:00 και 18:30 αντίστοιχα.

Στον τελικό προορισμό της ευρωπαϊκής της διαδρομής έχει φτάσει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Ραβέννα στον μεγάλο τελικό του CEV Challenge Cup, με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται στην Ιταλία, την Τετάρτη (4/4, CosmoteSport7), στις 21:00. Θυμίζουμε πως ο δεύτερος τελικός θα γίνει στο κατάμεστο ΣΕΦ και στην ουσία θα κρίνει και τον νικητή της διοργάνωσης που θα σηκώσει και το τρόπαιο.

Από την άλλη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ των ερυθρόλευκων είναι έτοιμη να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου αφού κυνηγάει άλλη μια διάκριση. Ο Θρύλος βρίσκεται στον τελικό του CEV Challenge Cup, για δεύτερη διαδοχική σεζόν και την Τετάρτη (4/4, OTESport7), στις 18:30 αντιμετωπίζει την Μπούρσα, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού όπου και πάλι ο Ολυμπιακός και η Τουρκική ομάδα είχαν διεκδικήσει το τρόπαιο. Η αναμέτρηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη, είναι sold out και ο κόσμος θα είναι ο έβδομος παίκτης της ομάδας, καθώς «εξαφάνισε» τα «μαγικά» χαρτάκια σε λίγες μόνο ώρες από την κυκλοφορία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.