Διεθνής αναγνώριση για την αθωότητα του ηγέτη του Θρύλου!


Η απαλλακτική απόφαση για τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, κάνει το γύρο του κόσμου.


Συγκεκριμένα ένα από τα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα πρακτορεία ειδήσεων της Κίνας , ο λόγος για το «XINHUA», έκανε εκτενές ρεπορτάζ στην απόφαση του Αρείου Πάγου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη . Πρόκειται για το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας  που απευθύνεται σε 2 δις τουλάχιστον κινέζους και μη σε όλο τον κόσμο.

«Η παρατεταμένη έρευνα για τη φερόμενη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο τελειώνει τελικά με το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ελλάδα (σ.σ.: τον Άρειο Πάγο) να αναιρεί τις τέσσερις κατηγορίες εναντίον του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και του Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελου Μαρινάκη. Στον 50χρονο εφοπλιστή είχαν ασκηθεί κατηγορίες για εκβιασμό, εμπρησμό, απάτη και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση από το Εφετείο Αθηνών τον Νοέμβριο.

Ωστόσο, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στην Ελλάδα (σ.σ.: του Αρείου Πάγου) τη Δευτέρα δικαιολόγησε απόλυτα τη θέση του κ. Μαρινάκη, ο οποίος αρνήθηκε οποιαδήποτε αδίκημα, επιβεβαιώνοντας την αθωότητά του από οποιαδήποτε συκοφαντική ή παραπλανητική επίθεση εναντίον του, με στόχο να βλάψουν την εικόνα του. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο γνωστός Έλληνας ιδιοκτήτης πλοίων και ποδοσφαιρικών συλλόγων αντιμετώπισε ψευδείς ισχυρισμούς και κατηγορίες.

Το 2011, κάτω από την καταιγίδα για το σκάνδαλο “Koriopolis” στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Μαρινάκης κατηγορήθηκε με μια σειρά από κατηγορίες, κακουργηματικού χαρακτήρα, αλλά τελικά αποδείχθηκε αθώος. Όλες οι κατηγορίες εναντίον του ήταν αβάσιμες και αυτό αποδείχθηκε και αποφασίστηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Στη δήλωσή του ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε πώς θα συνεχίσει να υποστηρίζει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και το Νότιγχαμ Φόρεστ και να διεξάγει τις επιχειρηματικές του υποθέσεις με αρχές και με απόλυτα επαγγελματικούς τρόπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν γίνει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το 2010, ο κ. Μαρινάκης δεν είχε ποτέ βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, να κατηγορηθεί για κάτι, από καμμιά Δικαστική Αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.