Νικητές στις καρδιές μας


Ο Ολυμπιακός δυστυχώς δεν κατάφερε να ανατρέψει την ης βάρος του κατάσταση μετά το 3-1 της Ιταλίας και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στο κατάμεστο ΣΕΦ μην καταφέρνοντας να πανηγυρίσει το ευρωπαϊκό και στους άνδρες.

ΝαΝα πούμε πως μέσα σε ένα σχεδόν γεμάτο ΣΕΦ βρισκόταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον νέο προπονητή των ερυθρόλευκων στο ποδόσφαιρο, Πέδρο Μαρτίνς. Μέχρι τα μισά του πρώτου σετ το παιχνίδι πήγαινε «πόντο πόντο» με την Ραβένα να έπαιρνε προβάδισμα αλλά ο Ολυμπιακός συνεχώς να έφερνε το σκορ τα ίσια. Όμως πριν το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ οι Πειραιώτες πήραν το πρώτο προβάδισμα τους στον αγώνα με 16-15. Εν συνεχεία παρόλο που οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν  από το 19-22 και να προηγηθούν με 23-22, δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρώτο σετ με τους φιλοξενούμενους να το κέρδισαν με 26-28 σε 32 λεπτά.

Πλέον ο Ολυμπιακός έπρεπε να πάρει και τα τρία επόμενα σετ ώστε η αναμέτρηση να πήγαινε στο χρυσό σετ που θα έκρινε τον νικητή της διοργάνωσης. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε πολύ καλά αφότου η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 4-1 και 8-4 ακολούθως αναγκάζοντας τον προπονητή των Ιταλών να καλέσει την ομάδα του στον πάγκο. Η καλή απόδοση της ομάδας συνεχίστηκε σε όλο το δεύτερο σετ με αποτέλεσμα ο θρύλος να το κατέκτησε με 25-23 κάνοντας στο τέλος ένα σερί 4-0 (1-1).

Οι Πειραιώτες είχαν βελτίωση σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή τους ενώ είχαν μείωσε και τα λάθη, πράγμα που ήλπιζαν να καταφέρουν και στο τρίτο σετ που έπρεπε να το κατακτήσουν όπως και το δεύτερο. Δυστυχώς όμως αν και μέχρι τα μέσα του σετ ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή και τελικά πήραν το σετ με 20-25 κατακτώντας το τρόπαιο.

Από εκεί και πέρα η Ραβένα πήρε όπως ήταν λογικό και το τέταρτο σετ (18-25)και επικράτησε τελικά με 1-3 όπως και στον πρώτο τελικό.


Τα σετ : 26-28 (32’), 25-23 (31’), 20-25 (30’), 18-25 (23’).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.