"Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα"


Στη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Κόντης μίλησε για τα παρακάτω:

Για το αν υπάρχει κάποια συνεννόηση με τον κ. Μαρτίνς για τα επόμενα ματς: «Όχι δεν υπάρχει κάποια συνεννόηση, αυτά τα τέσσερα ματς θα είναι υπό τη δική μου επίβλεψη. Ο νέος προπονητής θα δει πράγματα, θα δει παίκτες, αλλά στο κομμάτι της τακτικής και της επιλογής των παικτών, είναι δική μου απόφαση».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από το ανασταλτικό κομμάτι: «Σίγουρα μείναμε ικανοποιημένοι από το σκορ, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και στο επιθετικό κομμάτι μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα, βγήκαν φάσεις που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Αλλάζοντας όμως τακτικά κάποια πράγματα στο παιχνίδι, θες λίγο χρόνο.

Ανασταλτικά δεχτήκαμε 11 τελικές. Για εμάς είναι σημαντικό να το εξετάσουμε και να το δουλέψουμε. Εγώ είδα ήδη τις φάσεις. Σίγουρα όταν παίζουν δύο παιδιά, ο Ενγκελς και ο Νικολάου μετά από καιρό, θέλει χρόνο.

Είδαμε αυτά τα πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, ξεκινώντας από την Ριζούπολη. Σε ένα τέτοιο ματς με πέντε γκολ, υπήρχαν επιθετικά και ανασταλτικά διάφορα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε».

Για το αν υπάρχουν κέρδη από αυτό το ματς: «Μας βοήθησε και το σκορ να βάλουμε κάποια νέα παιδιά. Ο Νικολάου έχει παίξει κάποια ματς, ο Ανδρούτσος έπαιξε όχι ξεκάθαρα στη θέση του, αλλά σε μία θέση που μπορεί να δώσει κάποια πράγματα.

Ο Βρουσάι ως νεότερος παίκτης έβαλε γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και απαρτίζεται από πολλούς παίκτες. Για εμένα είναι κέρδος ότι είδαμε από κάποια νέα παιδιά τα προσόντα που έχουν».

Για τη μη συμμετοχή Μποτία και Ζιλέ στην αποστολή: «Έχουμε 21 παίκτες και σε κάποια παιχνίδια θα πρέπει να μένουν εκτός ορισμένα παιδιά. Θα πρέπει με τους παίκτες που έχουμε να βαδίσουμε. Υπάρχουν ματς που θα χρειαστούν κάποιοι άλλοι, γιατί οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο Ζιλέ μπορεί να είναι στη 18άδα την επόμενη Κυριακή. Ο Μποτία είχε ένα πρόβλημα όντως και ο Σισέ είχε κάρτες. Κάθε εβδομάδα μπορεί να δούμε και κάτι άλλο από πλευράς προσώπων».

Για τον Βρουσάι: «Μπήκε πολύ καλά στο ματς και είχε τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά. Αν βρούμε την ευκαιρία να τον βάλουμε, θα τον χρησιμοποιήσουμε και σε άλλα ματς. Σιγά-σιγά θα μπει στην ομάδα».

Για την εμφάνιση της ομάδας: «Σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή για τον Ολυμπιακό θεωρώ ότι όλα βοηθούν. Εμείς αυτό που κάναμε από την πλευρά μας ήταν να ανεβάσουμε ψυχολογικά τους παίκτες, να αλλάξουμε κάτι για να δούμε και μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι για να δούμε αν μπορούμε να πάρουμε μία καλύτερη θέση από την 3η.

Η οργή του προέδρου σίγουρα μπορεί να συνέβαλε να καταλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας και ότι βρισκόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα, να προσπαθούμε στο 100% και όταν φοράμε αυτή τη φανέλα να είμαστε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.