"Θέλει η εφημερίδα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"

Στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τα μηνύματα που δέχεται για την εφημερίδα "ΦΩΣ" σχολιάζοντας:


"Διαμαρτύρεστε και μου στέλνετε μηνύματα κατά του Φωτός και ζητάτε να γράψω για τον τρόπο που παρουσίασε τα επινίκεια του Μελισσανίδη στον Βέρτη. Με φωτογραφίες και «πανηγύρισαν σαν πρωταθλητές» στις λεζάντες.
Θέλει η... εφημερίδα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Δεν ξέρω αν προσέξατε στις φωτογραφίες απο τα μπουζούκια τα φυστίκια στο τραπέζι. Κάτι τέτοια φυστίκια και ψίχουλα δίνει απο τον ΟΠΑΠ σε εφημερίδες για να τον... προσέχουν και να κάνουν ύπουλα χτυπήματα σε άλλους.
Εδω στην ιστοσελίδα της εφημερίδας πριν λίγες μέρες έβαλαν θέμα «Μαρινάκης και Μελισσανίδης στις Σπέτσες» και μέσα στο θέμα είχε βίντεο της «σημαίας της ΑΕΚάρας που κυματίζει στο Λιμάνι των Σπετσών». Αλήθεια σας λέω. Μέσα στο θέμα υπήρχε μόνο το βίντεο ενός καραγκιόζη που έλεγε για τη σημαία της ΑΕΚ απο το μπαλκόνι του γράφοντας σε βίντεο ένα σκάφος με μια σημαία.
Εμείς πλέον γελάμε μαζί τους. Υπήρξε επίσημη ανακοίνωση που τα έλεγε όλα. Αντί λοιπόν να γεμίζετε το δικό μου inbox για τη χαρά τους για το χορηγό τους, πάρτε τους τηλέφωνο.
Υγ.: και άλλη φορά να μην στήνεστε στις ουρές του ΟΑΚΑ για εισιτήρια αγώνα της ΑΕΚ κάποιοι Ολυμπιακάρες απο το ΦΩΣ. Να ζητάτε προσκλήσεις απο το χορηγό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.