Καλομάθαμε στις επιτυχίες...


Είναι κάποιες στιγμές που τα βάζεις με την τύχη σου ή καλύτερα για τον φετινό Ολυμπιακό, τα βάζεις με την ατυχία σου!

Οι ερυθρόλευκοι δυστυχώς είχαν μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν σε ένα final-4 το οποίο θα διεξαγόταν... στην "έδρα τους". Γιατί φυσικά το Βελιγράδι θα ήταν γεμάτο με Σέρβους που θα υποστήριζαν την ομάδα μας, όμως για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να περάσεις κάποιες... δοκιμασίες.

Η φετινή δοκιμασία άκουγε στο όνομα Ζαλγκίρις και αν εξαιρέσεις την σούπερ ομάδα του 1999 δεν φόβιζε τόσο ως όνομα όσο και ως ιστορία γενικότερα! Ακόμα και σαν βαθμολογική θέση να το πάρεις φέτος, 6η στην κανονική διάρκεια, δεν έδειχνε το μεγαθήριο που θα σε κατατροπώσει!Δυστυχώς όμως τουλάχιστον φέτος στα μεταξύ μας παιχνίδια, θες λόγω τραυματισμών, θες λόγω... συγκυριών η Ζαλγκίρις μας νίκησε 5 φορές! Αυτό σημαίνει πολλά! Όταν μέσα σε μια σεζόν παίζεις 6 φορές και τις 5 χάνεις τότε κάτι κάνεις λάθος ή καλύτερα επειδή παίζουν και οι αντίπαλοι, κάτι κάνουν καλύτερα και πιο σωστά αυτοί!

Δυστυχώς για τον οργανισμό Ολυμπιακό και δη τον Μπασκετικό Ολυμπιακό έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε αποτυχία την μη είσοδο στο final-4. Τα τελευταία... ζυγά έτη 2014-2016-2018 η ομάδα μας δεν πήγε στο final4 οπότε με τη σωστή τακτική ας επαναλάβουμε τις πιο πετυχημένες σεζόν τον... "μονών" ετών 2013-2015-2017 που πήγαμε (μαζί και με το 2012) τελικους. Κάποιοι κύκλοι ίσως πρέπει να κλείσουν! Δεν ειμαστε ειδικοί (ευτυχώς) απλά καταγράφουμε τα γεγονότα όμως έχουμε άποψη και ίσως κάποιοι να έπιασαν ταβάνι! Επειδή όμως έμεινε ένας μήνας, δώστε τα όλα για το πρωτάθλημα! Τίποτε άλλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.