Τα τέσσερα σερί... μούφα πέναλτι του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκης(video)

Δεν είναι ένα το προχθεσινό, ούτε δύο με το περσινό! Είναι ΤΕΣΣΕΡΑ συνεχόμενα τα ανύπαρκτα πέναλτι του ΠΑΟ στο Καραϊρκάκης!


Ο Παναθηναϊκός λοιπόν από τότε που ξεκίνησε να έρχεται στο καινούργιο Καραϊσκάκης και να παίζει με τον Ολυμπιακό έχει πάρει 4 (!!!!) πέναλτι! Περισσότερα από ότι ο Ολυμπιακός! Αυτό φυσικά δεν λέει κάτι γιατί αν ήταν πέναλτι τότε ορθά δόθησαν!

Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα προς ένα:

Ο Ολυμπιακός το 2006 αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι παρά το ότι γύρισαν το ματς και επικράτησαν με 3-2 βρέθηκαν πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος. Ο Νικοπολίδης βγαίνει να πάρει την μπάλα, μαζευει τα χέρια του και ο Παπαδόπουλος όταν χάνει τη μπάλα πέφτει πάνω στον Έλληνα πορτιέρο! Προς έκπληξη όλων... πέναλτι!!!!!!

Δείτε το βίντεο:



Πάμε στο επόμενο... 2008 ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα. Ο Άντζας στην προσπάθεια του να κάνει τάκλιν, η μπάλα βρίσκει στο σώμα του και μετά στο χέρι την ώρα που πάει το βάζει στο έδαφος. Ο Καλόπουλος και πάλι σφυρίζει αυτό το ματς και πάλι.... πέναλτι. Συγκεκριμένα οι τηλεδιαιτητές τότε, Παναγιώτης Βαρούχας (ΝΕΤ) και Περικλής Βασιλάκης (SuperSport) ομόφωνα είπαν ότι δεν ήταν πέναλτι. Μάλιστα κατά τον δεύτερο η συγκεκριμένη φάση με την μπάλα να πηγαίνει στο χέρι με το οποίο ο παίκτης έπειτα από τάκλιν ακουμπάει στο έδαφος, υπάρχει σε σκίτσο στους κανονισμούς διαιτησίας και συνοδεύεται από τη λεζάντα «όχι πέναλτι». Για την ιστορία ο Νικοπολίδης απέκρουσε το πέναλτι ενώ το γκολ του ΠΑΟ προήλθε από σέντρα ενώ η μπάλα είχε περάσει άουτ!

Δείτε το βίντεο:


Θέλετε και τρίτο σερί; Πάμε να το δούμε! Πέρυσι στο Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός ο Ολυμπιακός ρίχνει τρίμπαλο από το πρώτο ημίχρονο. Ο... περήφανος Βιγιαφάνιες κερδίζει πέναλτι σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ τάκλιν του Μποτία με αποτέλεσμα ο ... κορυφαίος Σιδηρόπουλος να μας αποδείξει το πόσο κορυφαίος είναι... Γέλασε μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας οπαδός!

Δείτε το βίντεο:

Πάμε λοιπόν να δούμε και το προχθεσινό... Είναι το πιο πρόσφατο και η μπάλα στο τάκλιν του Ένχελς είναι εκτός περιοχής... Ο Ευαγγέλου θα το δώσει και θα κάνει το... 4 στα 4 στα ΠΕΤΣΙΝΑ πέναλτι του ΠΑΟ στο νέο Καραϊσκάκης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.