Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα


Σήμερα το βράδυ στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να πάρει άλλη μια νίκη στην έδρα του προκειμένου να συνεχίσει την καλή του παράδοση απέναντι στους Ισπανούς τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρόλο που έχασε τον 83χρονο πατέρα του την Τρίτη, βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας και είδε τους Παπανικολάου ( τενοντίτιδα στο γόνατο) και Τολιόπουλο (ίωση) να μένουν εκτός προγράμματος της προπόνησης την Τρίτη ενώ στην χθεσινή ανακοινώθηκε οριστικά το γεγονός ότι ο φόργουορντ των Πειραιωτών δεν θα δώσει το παρών στην δωδεκάδα απέναντι στους Ισπανούς. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να καθίσει κανονικά στον πάγκο των ερυθρόλευκων την Παρασκευή και κατόπιν θα πάει στην Θεσσαλονίκη για την κηδεία του πατέρα του. Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν άλλες απώλειες πλην των παραπάνω και όλοι οι παίκτες του θρύλου θέλουν να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο και να κερδίσουν την αδιάφορη Μπαρτσελόνα (που είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ) προκειμένου να αφιερώσουν την νίκη στον προπονητή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν φύγει αρκετά εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα και το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα στον Πειραιά θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτική από το NOVASPORTS 1 HD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.