Τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League


Σήμερα το βράδυ μάθαμε άλλες δύο ομάδες που θα βρεθούν στους «8» της διοργάνωσης με τα βλέμματα να ήταν στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Μάντσεστερ για το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη και στην Ρώμη της Ιταλίας για την αναμέτρηση Ρομά- Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Θυμίζουμε πως Σεβίλλη και Μάντσεστερ είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0 στην Ισπανία ενώ η Σαχτάρ είχε επικρατήσει με 2-1 της Σεβίλλης.

Αρχίζοντας από το Μάντσεστερ η ομάδα του Μουρίνιο μέχρι το ημίχρονο είχε τον έλεγχο του ρυθμού αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον «δρόμο» προς τα δίχτυα με αποτέλεσμα και οι φιλοξενούμενοι να είχαν κάποιες ευκαιρίες αλλά γενικά να είχαν περισσότερο την προσοχή τους στο αμυντικό κομμάτι. Βέβαια αυτό άλλαξε ριζικά στο δεύτερο 45λεπτο καθώς η Σεβίλλη παρουσιάστηκε απίστευτα καλά στο χορτάρι και μάλιστα σκόραρε δύο φορές απέναντι στους γηπεδούχους. Και τα δύο τέρματα τα πέτυχε ο Μπέν Γεντέρ, το πρώτο στο 73’ με ωραίο σουτ και το δεύτερο στο 78’ με κεφαλιά που «σκότωσε» τους Άγγλους. Το μόνο που κατάφεραν οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Λουκάκου με το τελικό σκορ στο «Θέατρο των ονείρων» να ήταν  το 1-2 με την Γιουνάιτεντ να μένει εκτός συνέχειας και τους Ισπανούς να νικούν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.


Από την άλλη στην Ρώμη στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βρουν το γκολ που θα τους έφερνε σε θέση οδηγού όσο αναφορά την πρόκριση αλλά η Σαχτάρ αμυνόταν σωστά και μάλιστα είχε την κατοχή της μπάλας με τις ευκαιρίες να ήταν ισάριθμες και για της δύο ομάδες. Πάραυτα η ομάδα της αιώνιας πόλης στο 52’ πήρε προβάδισμα στο σκορ με 1-0 χάρις σε τέρμα του Τζέκο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση. Μετά την σημειώσει το γκολ οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν αρκετά «θολωμένοι» στο γήπεδο με αποτέλεσμα τελικά η Ρόμα να πήρε την νίκη και την πρόκριση με 1-0 τελικό σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.