Η φανέλα είναι πολύ βαριά!

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν κατώτερος των πςριστάσεων και του αναμενόμενου!


Οι ερυθρόλευκοι χθες δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον χειρότερο Παναθηναϊκό, όχι μόνο των τελευταίων χρ8νων αλλά μπορεί και όλων των εποχών. Οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν μπόρεσαν να εκμεταλευτούν το στραβωπάτημα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, και έβαλαν τα χέρια τους και έβγαλαν τα μάτια τους.

Η απόδοση της ομάδας ήταν τέτοια που δεν δικαιολογούσε ούτε λίγο από την ιστορία και το βάρος που έχει αυτή η φανέλα. Οι παίκτες για ένα ακόμη παιχνίδι δεν δικαιολόγησαμ τα παχυλά τους συμβόλαια και έπαιζαν σαν... απλήρωτοι!

Η φανέλα είναι βαριά! Πολύ βαριά και πρέπει να το καταλάβουν και μάλιστα γρήγορα κάποιοι αν θέλουν να έχουν μέλλον στην ομάδα.

Υ.Γ. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα κακό, ενα πολύ κακό για την ακρίβεια παιχνίδι! Από εκεί και πέρα οι ευαίσθητοι που χθες έβγαλαν όλοι τους την πίκρα πάνω μας επειδή είπαμε ότι το πέναλτι του Παναθηναϊκού δεν ήταν εντός περιοχής να τους θυμίσουμε ότι η κακή εμφάνιση δεν δικαιολογεί κανένα διαιτητικό λάθος πόσο μάλλον σε ντέρμπι αιωνίων! Άλλο το ένα άλλο το άλλο! Η ομάδα έστω και από αυτη την εμφάνιση δεν έπρεπε να χάσει βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να συμφωνούμε ότι δεν παίξαμε καλά όμως σίγουρα συμφωνούμε και στο ότι ήταν εκτός περιοχής!

Υ.Γ.2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ! Εκεί που πονάει η ομάδα και εκεί που υπάρχουν λάθη! Σε όλα τα επίπεδα! Εφόσον στηρίζει η διοίκηση τον Γκαρθία ας τον βοηθήσει δίνοντας του τους παίκτες που θα ζητήσει, βάζοντας δίπλα του ανθρώπους γνωρίζουν πόσο βαριά είναι η φανέλα και τι εστί Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.