"Είμαστε οι καλύτεροι και δεν το αντέχουν οι άλλοι"

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε σε γερμανικό μέσο και ρωτήθηκε για πολλά πράγματα:


Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εάν βρήκε την ομάδα που να μείνει:

"Ναι μπορεί να το πεις αυτό. Είμαστε κυρίαρχοι από την πρώτη μου χρονιά στο πρωτάθλημα και είμαι ηγέτης εδώ. Φέτος η σεζόν είναι πολύ πετυχημένη από προσωπικής πλευράς. Δυστυχώς κάναμε το πρωτάθλημα αμφίρροπο όμως είμαι πεποισμένος ότι θα ανακάμψουμε για να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους."

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό του Γκαρθία και το κατά πόσον μπορεί να φοβήθηκε:

" Όχι δεν φοβήθηκα. Υπήρχε αστυνομική δύναμη αλλά και άνδρες της ασφαλείας του γηπέδου. Όμως ήταν άβολο και άσχημο. Πας σε ένα γήπεδο και λες: ω είναι δυνατά εδώ και ακούγονται συνθήματα και θα υπάρξει καλή ατμόσφαιρα. Περιμένεις πως και πως το ματς. Και μετά γίνεται αυτό με τον προπονητή και βλέπεις το μίσος σε κάποιους Έλληνες οπαδούς. Το μίσος από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Είμαστε Νο1 στην Ελλάδα. Οι καλύτεροι και αυτό δεν αντέχουν ορισμένοι ή και αρκετοί στην Ελλάδα."

Για το πόσο συναισθηματικοί με το ποδόσφαιρο είναι οι Έλληνες:

"Ναι είναι πολύ. Γι' αυτό υπάρχει απαγόρευση μετακινήσεων των οπαδών σε τοπ παιχνίδια κάποιες φορές. Είναι κρίμα αλλά κάποιες φορές είναι πιο καλά. Ποιός ξέρει τι άλλο θα γινόταν;"

Τα ντέρμπι στην Γερμανία και την ατμόσφαιρα σε σχέση με Ελλάδα:

"Ναι κοιτάξτε δείχνει κάπως διαφορετικό. Στα σοβαρά τώρα υπάρχουν εξαιρετικά κορεό από τον κόσμο και γίνεται η νύχτα ημέρα από πυροτεχνήματα σε χορογραφίες, που είναι εξαιρετικό. Δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Είναι ασφαλές. Δεν είναι ωραίο να κινδυνεύει κανείς γενικά. Μου αρέσει που υπάρχει οργάνωση σε αυτό το κομμάτι στην Bundesliga"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.