Νίκες και κούπες το τριήμερο!


Άλλο ένα αγωνιστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που πρόσθεσε άλλες δύο κούπες στην συλλογή του και θύμισε σε όλο τον κόσμο του ότι η δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα είναι άξια θαυμασμού.

Πιο αναλυτικά χθες το τμήμα του πόλο κατέκτησε το 19ο κύπελλο της ιστορίας του στο Final Four της Χίου αφού κέρδισε στον ημιτελικό την ομάδα της Βουλιαγμένης με 4-9 και στον τελικό την Γλυφάδα με 8-14. Ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος μετά την σπουδαία διάκριση ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και δήλωσε χαρακτηριστικά :
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής. Αυτός που εγγυάται ότι όποιος έρθει εδώ θα έχει μια παρουσία και τα εχέγγυα να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ιδίως τώρα που, ξέρετε κάτι επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης ότι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».

Επίσης σήμερα στο ΔΑΚ Γλυφάδας ολοκληρώθηκε και το Final Four στο μπάσκετ γυναικών με τις ερυθρόλευκες του Κώστα Μίσα να κατέκτησαν το 10ο κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου σε αυτό το άθλημα. Οι Πειραιώτες απέκλεισαν στον ημιτελικό την ομάδα του Φάρου με 47-80 και στον τελικό νίκησαν τον ΠΑΟΚ με 53-68.

Πέρα όμως από τα παραπάνω υπήρχαν άλλα τρία παιχνίδια εκ των οποίων σημειώθηκαν δύο νίκες και μία ήττα. Το Σάββατο λοιπόν που μας πέρασε στης 17:00 έγινε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αίαντα Ευόσμου και τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της VolleyLeague γυναικών με τους φιλοξενούμενους να πήραν το παιχνίδι με 2-3 στα σετ. Ακολούθως μια ώρα αργότερα στης 18:00 το τμήμα του χάντμπολ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα αφού ηττήθηκε με 27-26 από τον Φίλιππο Βέροιας εκτός έδρας παραμένοντας ωστόσο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Τέλος στο Ρέντη στης 20:00 διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του βόλεϊ ανδρών με τον Θρύλο να κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 3-1 στα σετ κάνοντας την ανατροπή από 0-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.