Σίτι και Γιούβε στους "8"


Σήμερα το βράδυ ολοκληρώθηκε και η πρώτη εβδομάδα των ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League και άλλες δύο ομάδες πήραν τον δρόμο για την κλήρωση τις επόμενες φάσεις ακολουθώντας την Ρεάλ και την Λίβερπουλ.

Στην ζωή και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά η Μάντσεστερ Σίτι απλά δεν γινόταν να αποκλειστεί, και αυτό γιατί το 0-4 μέσα στην Ελβετία δεν άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ρεβάνς για την Βασιλεία. Παραταύτα σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι στην Αγγλία οι πολίτες αν και είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα δεν πήραν άλλη μια νίκη γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από τους φιλοξενούμενους. Βέβαια την πρόκριση την πήραν οι γηπεδούχοι με συνολικό σκορ 5-2.

Μαζί με τις Λίβερπουλ, Ρεάλ και Σίτι στην κλήρωση για τους “8” θα πάει και η Γιουβέντους αφού κατάφερε και πήρε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Τότεναμ εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή. Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση στο Γουέμπλεϊ και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές αλλά οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτεροι και προηγήθηκαν με 1-0 χάρις στο γκολ του Σόν. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο (63’-66’) έφερναν τούμπα το παιχνίδι και την πρόκριση καθώς τα γκολ του Ιγουαΐν και του Ντιμπάλα έβαλαν μπροστά την “κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου. Αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι η Γιούβε πήρε μια επική πρόκριση για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης με συνολικό σκορ 3-4.

Δείτε τα highlights των δύο αναμετρήσεων ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.