Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για την 24η αγωνιστική της Euroleague τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στην διοργάνωση και να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση. 


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το αιώνιο ντέρμπι (εκτός φυσικά του Αγραβάνη) καθώς τόσο ο Κιμ Τιλί όσο και ο Μπόμπι Μπράουν είναι έτοιμοι να δώσουν βοήθειες στο ερυθρόλευκο συγκρότημα. Φυσικά ο Γάλλος φόργουορντ είναι εδώ και δύο εβδομάδες εντός των πλάνων του προπονητή και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση αν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Από την άλλη ο νέος παίκτης των Πειραιωτών βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Αθήνα και τον Πειραιά και είναι αναμενόμενο να μην έχει ακόμα προσαρμοστεί με την ομάδα αλλά παραταύτα αγωνιστικά διαθέτει ετοιμότητα και λογικά θα τον δούμε στην δωδεκάδα του Έλληνα τεχνικού. Θυμίζουμε πως οι διαιτητές του αγώνα που ορίστηκαν από την αρμόδια αρχή είναι οι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

Το παιχνίδι στο “Νίκος Γκάλης” ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στης 21:15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NOVASPORTS 2 HD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.