Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ολυμπιακός - Βαλένθια

Μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου το περασμένο Σάββατο απέναντι στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός επιστέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Euroleague και αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την Βαλένθια στο ΣΕΦ. 


Παράλληλα με αυτό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μαζί με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ είναι εδώ και λίγες ημέρες σε αναζήτηση παίκτη στην περιφέρεια καθώς ως γνωστόν η απόδοση των Ρόμπερτς και Τόμπσον είναι κατά πολύ κάτω του μετρίου. Βέβαια ο Έλληνας τεχνικός δείχνει να πιστεύει πιο πολύ στις ικανότητες του Ρόμπερτς και γι αυτό έχει ρίξει το βάρος στην εύρεση 2-3. Το πιο σημαντικό ωστόσο από το ρεπορτάζ είναι η επιστροφή του Κιμ Τιλί που ξεπέρασε πλήρως εδώ και λίγο καιρό το πρόβλημα του και θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή για το σημερινό παιχνίδι. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι από τις “εύκολες” και φυσικά ο θρύλος θέλει να την κερδίσει ώστε να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Ο αγώνας Ολυμπιακός - Βαλένθια για την 23η αγωνιστική θα ξεκινήσει στης 21:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.