"Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook"

Ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού, ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος, βρέθηκε στην Μαδρίτη και μετά την νίκη δήλωσε στην κάμερα της Nova.


"Είναι μία μεγάλη νίκη. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μετά από όσα έγινα. Όλοι κατάλαβαν τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Πάμε πολύ δυνατά για την συνέχεια"

Ενώ συνέχισε : "Εμείς μιλάμε και στις ήττες και στις νίκες. Ήταν δύσκολη περίοδος. Υπήρχε αμφισβήτηση για όλους από πάνω μέχρι κάτω. Το αντιμετωπίσαμε με ψυχραιμία και με ηρεμία, σε πρώτη φάση. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε. Αναλύσαμε τι είχε γίνει. Είχαμε μία πολύ καλή συζήτηση με την ομάδα μέσα στα αποδυτήρια, λίγο έντονη. Όταν πάμε καλύτερα, θα μάθετε τι έγινε εκεί μέσα (στα αποδυτήρια). Ήταν λίγο δυνατή η συζήτηση".

Όταν ρωτήθηκε για όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια, απάντησε :

"Στο Βελιγράδι θα σας τα πούμε όλα. Η αισιοδοξία δεν έφυγε ποτέ. Ο Ολυμπιακός δεν διοικείται από το Facebook. Δεν αποφασίζουμε βάσει των σχολίων που γίνονται στα social media. Είμαστε η καλύτερη ομάδα την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη. Φαίνεται ότι και φέτος θα πάμε καλά. Για να έχουμε φτάσει εκεί, με τα οικονομικά μέσα που υπάρχουν στην Ελλάδα, κάτι δείχνει. Η Φενέρμπαχτσε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουνε αμύθητα μπάτζετ. Παλεύουμε με μεγαθήρια. Το να έχουν όλοι άποψη για τους παίκτες και να συζητάμε για το τι χρειάζεται και τι όχι, τι να πω. Ας απολαύσουμε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον αντίστοιχη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.