Τα σημερινά αποτελέσματα του Champions League


Το πρώτο μέρος της φάσης των 16 του Champions League ολοκληρώθηκε πριν λίγο με τις αναμετρήσεις Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ρόμα και Σεβίλλη - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και οι τέσσερις συγκεκριμένες ομάδες δεν είναι από τα φαβορί του θεσμού και δεν “έλκουν” τόσο πολύ τους θεατές, και οι δύο αγώνες ήταν εξίσου καλοί και όποιος τους παρακολούθησε σίγουρα πέρασε όμορφα το βράδυ του.

Αρχίζοντας από το Σαχτάρ - Ρομά και το κρύο Ντόνετσκ να πούμε πως οι δύο ομάδες είχαν ξανά βρεθεί στην ίδια φάση πριν από 6 χρόνια, με τους Ρωμαίους να είχαν δεχθεί δύο βαριές ήττες και να είχαν αποχαιρετίσει την διοργάνωση με συνολικό σκορ 2-6. Παραταύτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο, η Σαχτάρ κατάφερε και γύρισε “τούμπα” τον αγώνα και τελικά επικράτησε με 2-1 παίρνοντας το προβάδισμα για τον επαναληπτικό της Ιταλίας.

Αντιθέτως το άλλο ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και η Σεβίλλη κατέχει τα ηνία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Βέβαια εμπόδιο σε αυτό στάθηκε ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ που κράτησε την ομάδα του στο μηδέν παθητικό και την έσωσε από την ήττα. Τελικό σκορ στην πόλη της Σεβίλης το 0-0 με τους Ισπανούς να φαίνονται πολύ πιο έτοιμοι από τους Άγγλους αλλά να παίζουν σε μια παραδοσιακή έδρα που λίγοι "δεν μαγεύονται από το θέατρο των ονείρων".

Δείτε τα highlights  των δύο αναμετρήσεων πατώντας Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.