Καταγγελία για ΚΕΔ και ΕΟΚ στον Βασιλειάδη


Επιστολή έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό    με την οποία ζητάει την άμεση παρέμβασή τους σε ΚΕΔ και ΕΟΚ σχετικά με τον μη ορισμό των διεθνών διαιτητών στα παιχνίδια πρωταθλήματος της Α1 και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ, δικαιώθηκε πλήρως η πάγια θέση της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς κρίθηκε ως μη νόμιμη η παράλειψη των ΕΟΚ/ΚΕΔ να ορίσουν τους διεθνείς διαιτητές Γκόντα, Παπαπέτρου Φούφη Κορομηλά στους αγώνες του Πρωταθλήματος Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ, όπως και τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επίσης καταγγέλθηκε το γεγονός της μη νόμιμης συγκρότησης της ΚΕΔ και της απόλυτης ακυρότητας των αποφάσεών της, καθόσον, κατά παράβαση των διατάξεων του Ν. 2725/1999, δεν είναι όλα τα μέλη αυτής διεθνείς διαιτητές».

《Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητάει την άμεση παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, μιας και «η μη νόμιμη συμπεριφορά των ΕΟΚ/ΚΕΔ θέτει σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός», ενώ ζητάει και τη συμμόρφωσή τους με τις από 19.01.2018 τελεσίδικες αποφάσεις του ΑΣΕΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.