Ήττα στο φινάλε

Ο Ολυμπιακός όπως και στον πρώτο γύρο έτσι και τώρα ηττήθηκε από την ΑΕΚ μετά από ανατροπή.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ασκώντας ψηλά πίεση με το παιχνίδι να γίνετε στο ένα μισό του αγωνιστικού χώρου. Το σκληρό παιχνίδι  όμως της ΑΕΚ και η ανεκτικότητα του διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Παπαπέτρου, άρχισαν να εκνευρίζουν τους ερυθρολεύκους με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου την εστία του Προτό σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Πάρντο που όμως ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά. Ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος και κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0 μς τον Ολυμπιακό να διαμαρτύρεται δικαίως για πέναλτι πάνω στον Μποτία!
Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε ο ίδιος. Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι όταν ο Αραούχο έκανε κεφαλιά αλλά ο Προτό μπλόκαρε. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή όταν τη θέση του Οφόε πήρε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ με αποτέλεσμα να αλλάξει και ο επιθετικός σχηματισμός της ομάδας και ο Μιραλλάς από κορυφή να περάσει στα πλάγια και ο Φορτούνης πιο πίσω σε ρόλο οργανωτή. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ύστερα από κεφαλιά ο Σισέ έσωσε πάνω στη γραμμή. Ο Ζιλέ αμέσως μετά παραχώρησε τη θέση του στον Ταχτσίδη και λίγο αργότερα ο Πάρντο στον Μάριν, ο οποίος με το καλημέρα σούταρε, ο Τσιντώτας έδιωξε σε κόρνερ και στην εκτέλεση αυτού ο Καρίμ έκανε το 1-0. Και όμως η ΑΕΚ βρήκε απάντηση και με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε με τον Τσιλγκρίνσκι σε 1-1 και στο φινάλε γύρισε τούμπα το ματς με γκολ του Γιακουμάκη που όμως υπήρχε επιθετικό φάουλ νωρίτερα!

Μάλιστα ο διαιτητής Παπαπέτρου μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχθηκε ότι  ότι έγινε πέναλτι στον Μποτία, το οποίο κακώς δεν έδωσε και ότι το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είναι επιθετικό φάουλ! «Συγγνώμη, έχασα τις φάσεις, έκανα λάθος», είπε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.