Η ώρα και η τηλεοπτική κάλυψη του Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Μετά από μια κακή εμφάνιση στην Μόσχα απέναντι στην Χίμκι, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη και αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. 


Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου την περασμένη Κυριακή πήρε το διπλό απέναντι στον Προμηθέα έχοντας ως κορυφαίους τους Ρόμπερτς, Σπανούλη αλλά και τον Γουίλτζερ που πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι με την φανέλα του Θρύλου. Βέβαια ο Αστέρας δεν είναι Προμηθέας πράγμα που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να δείξουν αρκετά μεγάλη συγκέντρωση τόσο επιθετικά που στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καθόλου παραγωγικοί όσο και αμυντικά που και εκεί τα βρήκαν σκούρα απέναντι σε Μπασκόνια και Χίμκι. Αν οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν και κερδίσουν στην Σερβία τότε θα έχουν πάρα πολλές πιθανότητες σύμφωνα και με το πρόγραμμα να είναι στους πρώτους τέσσερις της βαθμολογίας και να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει στης 20:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το NOVASPORTS 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.