Τότε "εγκληματική", τώρα... "Grande Ernesto"

Σε αυτή τη χώρα τελικά για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.

Και τι δεν έχουμε διαβάσει από χθες για την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε που πέρασε αέρας με 0-3 από την Μαδρίτη. Άνθρωποι που όταν ήταν στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο τον έλεγαν από κακό προπονητή μέχρι μέλος της "εγκληματικής" οργάνωσης! Άραγε πόσες κωλοτούμπες έγιναν και πάλι από χθες!

Τη σεζόν για παράδειγμα 2010-2011 ο Ολυμπιακός βγήκε πρώτος με 13 βαθμούς διαφορά! Τότε ήταν... "εγκληματική " οργάνωση τώρα που η Μπαρτσελόνα του ίδιου προπονητή είναι πρωταθλήτρια χειμώνα (!!!) με 9 βαθμούς από την δεύτερη Ατλέτικο και 14 από την Ρεάλ Μαδρίτης  σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα παγκοσμίως είναι απλά... παραμονή Χριστουγέννων! 

Αλλά ξέρετε εσείς! Στην προπαγάνδα πρώτοι! Εντάξει μωρέ... μόνο 6 είχε φάει η ΑΕΚ εκείνη τη σεζόν αλλά είπαμε ο Μαρινάκης φταίει! 

Μέχρι σήμερα βέβαια όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα όλα ήταν ρόδινα.. Δεν πειράζει που η ΑΕΚ πήρε πεναλτάρες εκτός περιοχής και ο ΠΑΟΚ πήρε νίκες όπως πχ στον Πλατανιά ακυρώνοντας γκολ οφ σάιντ των Κρητικών, εσάς ο Ολυμπιακός θα σας νοιάζει μια ζωή για το εάν ο Φιγκέιρας έπρεπε να πάρει κόκκινη και όχι κίτρινη! Έγινε ξανά κακό το πρωτάθλημα μας τώρα κύριοι που είδατε πρωταθλητή χειμώνα τον Θρύλο;

Καλά Χριστούγεννα φίλοι! Είναι πιο ωραία έτσι να το θυμάστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.