Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Γιασικεβίτσιους

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Συγκεκριμένα ανέφερε αρχικά:
"Ο Ολυμπιακός έχει απουσίες, αλλά δεν τις αφήνει να φανούν. Την περασμένη εβδομάδα νίκησε και στα δύο παιχνίδια χωρίς τους Μιλουτίνοφ και Πρίντεζη.
Είναι ομάδα με χαρακτήρα, με παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι δε χάνουν ποτέ το κίνητρό τους. Το απέδειξαν και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μία πολύ δυνατή ομάδα. Αρκεί μία ματιά στην κατάταξη. Με αυτόν τον αντίπαλο είσαι αναγκασμένος να υποφέρεις και να υποφέρεις και να υποφέρεις (σ.σ. το είπε τρεις φορές!) και να περιμένεις τη στιγμή σου αν θες να πετύχεις".

Για τον αρχηγό Βασίλη Σπανούλη: "Αν θα έπρεπε να εστιάσουμε σε έναν παίκτη και να προσαρμόσουμε πάνω του το αμυντικό μας πλάνο, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Βασίλης Σπανούλης. Η ομάδα τού ανήκει κι οι συμπαίκτες του εξαρτώνται από αυτόν. Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε τη δημιουργία, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους συμπαίκτες του".

Ενώ τέλος για τον Ολυμπιακό και την άμυνά του: "Ο προπονητής τους επιμένει πολύ σε αυτή. Οι παίκτες είναι αθλητικοί και μαζί με την εμπειρία τους κλείνουν όλα τα κενά στην άμυνα. Για αυτό είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα στην Ευρωλίγκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.