Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση των "ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ"


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση των "ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ" στη Πάρνηθα όπου άσσοι του παρελθόντος του ποδοσφαιρικού και μπασκετικού Ολυμπιακού έδωσαν το παρόν.


Πρόκειται για την αγαπημένη σελίδα του Facebook "ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ" των Αργύρη Καβαλάρη, Λάκη Κρυστάλη, Νίκου Μονοκρούσου και Κώστα Καλογερόπουλου.

Στην εκδήλωση με βασικό συντονιστή των Αντώνη Γλύκα, τιμήθηκαν ο Πέτρος Καραβίτης, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Αντώνης Κασδοβασίλης, ο Χρήστος Αρβανίτης, ο Θόδωρος Παχατουρίδης, ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο Πέτρος Μίχος, ο Κυριάκος Καραταιδης, ο Αντρέας Τσακμακίδης, ο Σινιτσα Γκογκιτς , ο Νικος Κριμιτζας , ο Θαν. Ασβεστάς ,η Σίσσυ Κρητικοπούλου για τον αείμνηστο πατέρα της, Μιχάλη Κρητικόπουλο, ο φροντιστής Πέτρος Ρηγούτσος, και οι μπασκετικοί Αργύρης Καμπούρης, Γιάννης Παραγυιός, Σταύρος Ελληνιάδης και  Βασίλης Ντάκουλας.

Οι εκπλήξεις και οι καλεσμένοι δεν σταμάτησαν στους πιο πάνους καθώς ο Τάκης Νικολούδης επικοινώνησε μέσω Skype από την Θεσσαλονίκη που βρίσκεται ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού κύριος Τάκης Λεμονής με μήνυμα από το προπονωτικό κέντρο στο Ρέντη!

Ήταν μια εκδήλωση που ταξίδευσε στο παρελθόν όσους βρέθηκαν εκεί, έκανε άλλους να νιώσουν νοσταλγία αλλά και τεράστια περηφάνεια για τα όσα έχουμε ζήσει με τον δαφνωστεφανομένο έφηβο!

Συγχαρητήρια σε όλους, τόσο για την σπουδαία εκδήλωση όσο και για την δουλειά που κάνετε σε μια από τις πιο αξιόλογες σελίδες του Ολυμπιακού στο Facebook καθώς το παρελθόν είναι η δύναμη του μέλλοντος!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.