Δειτε εδώ live την εκπομπή "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" (18/12/17)
Καλησπέρα φίλες και φίλοι! Η αγαπημένη μας αλλά φυσικά και δική σας εκπομπή του Τάκη και του Ακη μόλις ξεκίνησε ζωντανά από το κανάλι ΑΒ που την προβάλει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και το Red Pen 24 σας την παρουσιάζει!


Η εκπομπή του Τάκη και του Άκη λοιπόν μόλις ξεκίνησε, και το www.redpen24.gr σας προσφέρει ζωντανά το πρόγραμμά της μέσα από το επίσημο κανάλι της εκπομπής στο You Tube πατώντας "Play" στο πιο κάτω live video που σας παρέχουμε!

Τι πιο ωραίο λοιπόν να περάσετε το βράδυ σας παρακολουθώντας την εκπομπή των φίλων του Ολυμπιακού όπου έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε και μαζί τους στα τηλέφωνα που αναγράφονται. Όσοι όμως από εσάς δεν έχετε τη δυνατότητα να δείτε την εκπομπή "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ" ζωντανά από την τηλεόραση και το κανάλι ΑΒ, κανένα πρόβλημα! Το www.redpen24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον Τάκη και τον Άκη live μέσα από το επίσημο κανάλι της εκπομπής στο You Tube, "Αντε Γεια official"

Δείτε εδώ ζωντανά το live προγραμμα της εκπομπής "ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ", καλή θέαση, και να θυμάστε.... Μόνο Ολυμπιακός!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.