Η βοήθεια δεν έχει... ρεπό

Η στήριξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού για μία ακόμη μέρα ήταν μεγάλη στην Μάνδρα!

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017. Τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων. Μία ακόμη μέρα στην οποία αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας ξεχωριστός, σπουδαίος από κάθε πλευρά, Σύλλογος. Κι αυτό γιατί εδώ και περισσότερο από έναν μήνα συνεχίζεται η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Μάνδρας, ύστερα από την σχετική εντολή του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!

Την Τετάρτη (27/12), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν για μία ακόμα μέρα στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Οι καλουπατζήδες μας σήμερα έκαναν το επιδαπέδιο καλούπωμα, έτσι ώστε να πέσει το μπετό στον πλάγιο διάδρομο του Δημοτικού Κινηματογράφου, ενώ οι σιδεράδες μας, συνέχισαν τις σιδηροκατασκευές τους.

Φυσικά, τα χωματουργικά μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, δούλευαν πυρετωδώς για ακόμα μία ημέρα, συνεχίζοντας να καθαρίζουν δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης. Επίσης, τα φορτηγά μας, μετέφεραν λάσπες και φερτά υλικά, από την πόλη της Μάνδρας, στο λατομείο-χωματερή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.