Δεν τον σταμάτησε κανείς!

Και αυτή τη εβδομάδα τα τμήματα του ερασιτέχνη έκαναν το απόλυτο στις νίκες αφού και τα έξι παιχνίδια συνοδεύτηκαν από επιτυχίες και μάλιστα εύκολες.


Πιο αναλυτικά και ξεκινώντας από την περασμένη Παρασκευή το τμήμα του Χάντμπολ πέρασε ένα χαλαρό απόγευμα αφού επικράτησε με 19-28 του Δούκα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ η ομάδα του Βόλεϊ έκανε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας στην Σύρο απέναντι στον Φοίνικα με 0-3 κάνοντας το 9/9 και παραμένοντας στην κορυφή.

Περνάμε στο Σάββατο όπου και εκεί έλαβαν χώρα δύο αναμετρήσεις εκ των οποίων, το παιχνίδι των κοριτσιών του βόλεϊ που έληξε με 0-3 απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς για την 10η αγωνιστική αλλά και η κόντρα του Ολυμπιακού με το Παλαιό Φάληρο στο πόλο ανδρών που τελείωσε με 21-5 στο κολυμβητήριο του Ρέντη. Το τελευταίο παιχνίδι αυτή την ημέρα ήταν αυτό ανάμεσα στον θρύλο και την Βουλιαγμένη για το πόλο γυναικών που και αυτό βάφτηκε κόκκινο καθώς τα κορίτσια μας επιβλήθηκαν με 16-6.

Τέλος σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό της Γλυφάδας το γυναικείο μπάσκετ έκανε άλλη μια σπουδαία εμφάνιση καθώς διέλυσε με 101-42 τον Αθηναϊκό προσθέτοντας άλλη μία νίκη στο δυναμικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.