Οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή

Ο Τάκης Λεμονής στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τους αγώνες του Champions League είπε:

-Για το τι θα πει στους ποδοσφαιριστές του πριν από το αυριανό ματς, καθώς είναι αδιάφορο βαθμολογικά: «Είναι λίγο περίεργη η θέση μας, αλλά πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας μας, το άλλο είναι οι βαθμοί που χρειαζόμαστε ως χώρα για να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στην UEFA. Στο μυαλό μας υπάρχει και το πρωτάθλημα, γιατί μέσω του πρωταθλήματος θα βγούμε στο UEFA Champions League. Είναι μία περίεργη κατάσταση, αλλά το κίνητρο σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι υψηλό για όλους μας. Δεν ανησυχώ ότι δεν θα έχουμε κάποιο κίνητρο. Θα μπούμε για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Εάν είδε το τελευταίο ματς της Γιουβέντους κόντρα στη Νάπολι: «Ναι, το είδα το ματς. Θα μιλήσω για κάτι που έγινε πριν από τον αγώνα, συζητώντας με τους συνεργάτες μου. Μας αρέσει ο τρόπος που παίζει η Νάπολι. Μέσα στο μυαλό μου είχα όμως ότι η Γιουβέντους έχει μία βαριά φανέλα που σε τέτοιου είδους ματς μετράει πολύ. Αυτή είναι η Γιουβέντους, ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη. Σίγουρα είδαμε αρκετά πράγματα που στο αυριανό ματς θα είναι διαφορετικά ως προς τη διάταξη μέσα στο γήπεδο».

-Για το πως περιμένει αύριο την Γιουβέντους και ποιον θεωρεί πιο επικίνδυνο παίκτη της: «Γύρω στους έντεκα παίκτες θα έβγαζα (γέλια). Αστειεύομαι. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να διαλέξουμε έναν συγκεκριμένο παίκτη από την Γιουβέντους. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο ως ομάδα. Εμείς αυτό που περιμένουμε από την Γιουβέντους είναι ότι θα επιτεθεί, γιατί πρέπει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν νομίζω να αφήσει τα πράγματα στο τι θα γίνει στο άλλο ματς. Περιμένουμε από την Γιουβέντους να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Και όσον αφορά στη δική μας συμπεριφορά, δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα σε σχέση με τα παιχνίδια που δώσαμε στο UEFA Champions League απέναντι στην Γιούβε και την Μπάρτσα».

-Για το εάν έχει καταλήξει σε κάποια διάταξη: «Πιστεύουμε θα έχουμε κάτι διαφορετικό στο αυριανό παιχνίδι. Δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό. Σε αυτό που στέκομαι είναι στη φιλοσοφία και στο στυλ παιχνιδιού που θα θέλουμε να κάνουμε αύριο».

-Εάν σκέφτεται να κάνει ροτέισον ενόψει και του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα: «Είπα προηγουμένως ότι θα πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά και κάποια άλλα πράγματα, όπως είναι το πρωτάθλημα. Μέσω του πρωταθλήματος θα ξαναπάμε στο UEFA Champions League. Σίγουρα το σκέφτομαι κάπως έτσι».

-Για τους Οτζίτζα και Εμενίκε: «Ο Οτζίτζα είναι καλά και υπολογίζεται για το ματς. Ο Εμενίκε είναι λίγο δύσκολο. Έχει κάνει δύο-τρεις προπονήσεις με την ομάδα, έχει λείψει πολύ καιρό. Θα δούμε μετά τη σημερινή προπόνηση κάποια πράγματα».

-Για το εάν σχεδιάζει να αιφνιδιάσει την Γιουβέντους: «Θα προσπαθήσουμε. Κάναμε κάτι ανάλογο από πλευράς στυλ παιχνιδιού στο ματς με την Μπαρτσελόνα εδώ. Κάπως έτσι θα κινηθούμε. Ίσως με κάποια διαφορετικά πρόσωπα όμως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.