Ολοκλήρωσε το δύσκολο φετινό του Ευρωπαϊκό ταξίδι!

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων να πάρει την πρώτη του νίκη και ηττήθηκε από την Γιουβέντους με 0-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός και η Γιουβέντους μπήκαν στην αναμέτρηση δίχως αυξητική πίεση με το παιχνίδι του κέντρου να είναι αυτό που υπερτερούσε. Ο Σίλβιο Προτό νωρίς νωρίς έδειξε τα αντανακλαστικά του διώχνοντας σε κόρνερ όμως στο 15' ο Κουαρντάδο δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει όταν σχεδόν προ κενής εστίας έκανε το 0-1. Ο Ολυμπιακός πάλεψε και έφτασε κοντά στο γκολ λίγα λεπτά αργότερα αλλά την κεφαλιά του Τζούρτζεβιτς έσωσε σωτήρια ο Σέσνι και κράτησε ανέπαφη την εστία του με το 0-1 να παραμένει ως το φινάλετου πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Τάκης Λεμονής πέρασε τον Μάρκο Μάριν στη θέση του Σεμπά και ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός υστερόντας σε ταχύτητα (Σεμπά)αλλά θέλοντας να  προσφέρει περισσότερη ποιότητα (Μάριν). Στο 55' ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Παναγιώτη Ταχτσίδη ο Μάρκο Μάριν νικήθηκε εις διπλούν τον Σέσνι και ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του! Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βλέποντας την πίεση των Πειραιωτών πέρασε τον Πιάνιτς στο παιχνίδι βγάζοντας τον Ντιμπαλά ενώ και ο Φορτούνης αντικατέστησε τον Οτζίτζα Οφόε. Η Γιουβέντους κατάφερε να κοντρολαρει ξανά την αναμέτρηση και ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος έριξε στη μάζη τον Μπεν στη θέση του Τζούρτζεβιτς που έδωσε μάχες ολοκληρώνοντας έτσι στο 70' τις αλλαγές του. Στο 82' ο Ολυμπιακός έχασε την καλύτερη του στιγμή όταν ο Μπεν μετά από σέντρα του Κούτρη έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της Γιουβέντους! Η Γιουβέντους αντέδρασε έχασε καλή ευκαιρία με τον Μπερναντέτσι, ο οποίος ότι δεν κατάφερε στο 87' το πέτυχε στο 90' διαμορφώνοντας το τελικό 0-2...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.