Πρόκριση με ισοπαλία στα Χανιά

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε στα Χανιά να φτάσει τους 9 βαθμούς στον όμιλο αφού έμεινε στο 1-1 με τον Κισσαμικό σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες.

Εφόσον οι ερυθρόλευκοι είχαν ουσιαστικά κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Τάκης Λεμονής ήταν λογικά να προβεί σε ένα εκτεταμένο ροτέισον. Έτσι λοιπόν επέλεξε τους: Καπίνο ( για πρώτη φορά μετά το τελευταίο παιχνίδι του Χάσι στον πάγκο του Ολυμπιακού και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ), Φιγκέιρας, Ένγκελς, Νικολάου, Λάμπρου, Μαρτίνς, Ζιλέ, Ανδρούτσο, Μπέν, Καρσελά και Τζουρτζεβιτς.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 7’ όταν ο Λάμπρου εκτέλεσε το πλάγιο, ο Τζούρτζεβιτς κατέβασε στην περιοχή στρώνοντας στον Μπέν που έκανε του σουτ κερδίζοντας κόρνερ μετά την επέμβαση του Παπαδόπουλου. Αμέσως μετά ο Ανδρούτσος έχασε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία αφού μετά το πλασέ του Καρσελά βρέθηκε με άδειο τέρμα μπροστά του αλλά έστειλε την μπάλα εκτός εστίας. Θέμα χρόνου ήταν να βρει δίχτυα ο Θρύλος που είχε την συμπαράσταση περίπου διακοσίων φίλων του στις κερκίδες των Περιβολίων. Μέχρι και το 30’ δεν είχαμε την ανάλογη συνέχεια με το ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά τότε ο Ολυμπιακός βρήκε τον δρόμο προς το γκολ αφού όταν μετά από σέντρα του Μαρτίνς, ο Ζιλέ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τζούρτζεβιτς και αυτός από δύσκολη γωνία σκόραρε ξανά γράφοντας το 0-1 και συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στην Κέρκυρα. Μάλιστα μετά από τρία λεπτά ο φορ των Πειραιωτών έπιασε μια κεφαλιά μετά από την σέντρα του Φιγκέιρας στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Κισσαμικού. Σκορ ημιχρόνου στα Χανιά το 0-1.

Με τους ίδιους ένδεκα που ξεκίνησε το παιχνίδι άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός των φιλοξενούμενων. Έχοντας συμπληρώσει είκοσι λεπτά στο δεύτερο μισό, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό με τα λάθη στην μεσαία γραμμή να ήταν το χαρακτηριστικό της αναμέτρησης. Αυτό φυσικά ήταν υπέρ της ομάδας από τα Χανιά που στο 68’ ισοφάρισαν σε 1-1 μετά από σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή. Ο Τάκης Λεμονής μετά την είσοδο του Σισέ που πήρε την θέση του Λάμπρου έριξε στο χορτάρι και τον Μαρίν που αντικατέστησε τον Ανδρούτσο. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε με τον Μπεν αλλά ο πορτιέρο της ομάδας των Ψανίων ήταν σε ετοιμότητα ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζούρτζεβιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και έτσι το 1-1 στα Περιβόλια έμεινε μέχρι το τέλος.

Δείτε τα highlights πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.