Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Την προηγούμενη εβδομάδα τα τμήματα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού πήραν ισάριθμες νίκες με τα παιχνίδια που έδωσαν και ευελπιστούν να κάνουν το ίδιο και το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 25 του μήνα οι ομάδες του θρύλου ρίχνονται στην μάχη με τέσσερις αναμετρήσεις εκ των οποίων οι τρείς είναι μακριά από τον Πειραιά. Στης 15:30 οι άνδρες του πόλο υποδέχονται την ομάδα των Χανίων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στης 17:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής στο βόλεϊ καθώς οι δύο φιναλίστ των περσινών τελικών θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στην Θεσσαλονίκη και στο κλειστό της Πυλαίας που οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν από τον ΠΑΟΚ (ΕΡΤ2). Μια ώρα αργότερα το τμήμα του χάντμπολ πηγαίνει στην Έδεσσα για να βρεθεί απέναντι από τον Αέρωπο για την 8η αγωνιστική της Handball Premier. Τέλος το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής ημέρας αυτή την εβδομάδα κλείνει με τα κορίτσια του βόλεϊ να παίζουν απέναντι στον Πορφύρα στης 20:00 εκτός έδρας για την διοργάνωση και πάλι του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί μόλις ένα παιχνίδι για τα τμήματα του Ολυμπιακού καθώς ο Φάρος Κερατσινίου θα έρθει απέναντι στα ερυθρόλευκα κορίτσια του μπάσκετ στης 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής. Οι νίκες και αυτήν την εβδομάδα είναι μονόδρομος. Καλή επιτυχία σε όλα τα θρυλικά τμήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.