Μίλησε για τα γκολ, την κορυφή και τον Λεμονή ο Σισέ

O Παπέ Σισέ μετά το τέλος της αναμέτρησης απάντησε:

-Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίρνει βοήθεια στο σκοράρισμα και από τα στόπερ του: «Είναι ομαδική δουλειά όλο αυτό. Δουλεύουμε πολύ στα στημένα στην προπόνηση. Στα κόρνερ και στα φάουλ και είναι ομαδική η δουλειά που μας φέρνει εδώ».

-Για το τι άλλαξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην ανατροπή και στη νίκη: «Όπως έχω ξαναπεί, πιστεύω πως μας έλειπε λίγο και η τύχη στα προηγούμενα παιχνίδια και επίσης ήμασταν λίγο… αποσυντονισμένοι γιατί είχαμε και τα παιχνίδια του UEFA Champions League. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και από τη στιγμή που η ομάδα συνεχίζει να προσπαθεί και να κάνει καλά τη δουλειά της, το αποτέλεσμα έρχεται».

-Εάν ο Ολυμπιακός θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή: «Το είπα και προχθές ότι το πιστεύω ότι θα είμαστε σύντομα στην κορυφή. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην κορυφή, βέβαια εξαρτάται η θέση μας από αποτελέσματα άλλων ομάδων, όμως πιστεύω πάρα πολύ πως θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο γιατί έχουμε κάνει αυτή τη στιγμή πολύ καλή αρχή. Είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή, το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα μας και θα συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα».

-Γιατί όλα του τα γκολ τα αφιερώνει στον προπονητή του: «Ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σημαντικός για μένα, με έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ, είναι σαν να με έχει αναδείξει και αισθάνομαι την ανάγκη να του το αφιερώνω κάθε φορά που σκοράρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.