Απόφαση χάδι για ΠΑΟΚ

Για μια ακόμη φορά αποδείκτηκε περίτρανα ότι ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά!

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας η τιμωρία του ΠΑΟΚ όπου τιμωρήθηκε με μόλις 10.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του μέλους του τεχνικού τιμ και στον ίδιο απαγόρευση δύο μηνών στους αγωνιστικούς χώρους και επίσης χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Η ανάλογη περίπτωση με τον Φρανσουά Μοντέστο πέρυσι στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για απώθηση αξιωματούχου αγώνα και όχι του διαιτητή, οι πρωταθλητές Ελλάδος είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών!

Συγκεκριμένα οι αποφάσεις για το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 6ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: “Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”. Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: “Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας”: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.