Αφιέρωσε τη νίκη στον Θανάση Μπέμπη ο Χάσι

Ο Μπέσνικ Χάσι στις δηλώσεις του αφιέρωσε τη νίκη στον Θανάση Μπέμπη και κράτησε χαμηλους τόνους για την συνέχεια

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένα απλό βήμα για την πρόκριση, αλλά ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς συνέβη;

«Πρώτα απ' όλα αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη και για όλο τον λαό του Ολυμπιακού και την οικογένειά του. Τώρα για την ερώτησή σας, δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Έχουμε μπροστά μας άλλα σκληρά 90 λεπτά μπροστά μας στο Καραϊσκάκη. Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μας, μετά τις 30 Απριλίου που δώσαμε το τελευταίο μας επίσημο ματς. Είχαμε ένα σχέδιο τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και είναι πολύ καλό που βάλαμε τρία γκολ».

Μπορείτε να μας πείτε τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες; Σε μία στιγμή του αγώνα η Παρτιζάν ήταν καλύτερη.

«Η Παρτιζάν ήταν από το 35 έως το 40 του πρώτου ημιχρόνου καλύτερη. Εμείς αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ εύκολα ισοφάρισαν οι αντίπαλοί μας. Εμείς χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη πριν από το παιχνίδι, τον Φορτούνη και είχαμε πάρα πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι η διαφορά ήταν ότι κάναμε καλό μπλοκάρισμα στους επιθετικούς της Παρτιζάν. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά και μας έκανε να νικήσουμε τον αγώνα».

Θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Μπεν γιατί τον εμπιστευτήκατε και σας έβγαλε ασπροπρόσωπο;

«Είμαι ικανοποιημένος με τον Μπεν που έβαλε δύο γκολ, καθώς όλη η ομάδα έπαιξε καλά και για αυτό πήραμε τη νίκη. Δεν θα πω όλα τα ονόματα, αλλά όλοι ήταν πάνω στο σχέδιο και έπαιξαν αυτό που έπρεπε να παίξουν».

Μπορούσατε να πείτε ένα σχόλιο για κάποιον παίκτη της Παρτιζάν;

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά δεν θα ήθελα να πω ούτε ένα όνομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.