Οι φετινοί τίτλοι σε όλα τα ομαδικά... Πρώτος; Ποιος άλλος;Η χρονιά χθες τελείωσε και επίσημα στα ομαδικά αθλήματα στα οποία συμμετέχουν οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες με τον Ολυμπιακό για ακόμη μια χρονιά να είναι πολυνίκης...

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών, το πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών, το πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών, το πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών καθώς και το πρωτάθλημα στο βόλλεϋ γυναικών.. Σύνολο δηλαδή 5 στα 7 τμήματα που έχει ομάδα, χάνοντας μόνο το πρωτάθλημα σε μπάσκετ και βόλεϋ (ανδρών και τα δύο έχοντας μάλιστα βγει πρώτος στην κανονική διάρκεια αλλά το έχασε στη σειρά με 3-2)
Από ένα πρωτάθλημα πήραν δηλαδή ο ΠΑΟΚ στο βόλλεϋ και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ ενώ η ΑΕΚ... τίποτα!

Στα δε κύπελλα ο Ολυμπιακός είχε και εκεί τα περισσότερα. Συγκεκριμένα κατέκτησε το κύπελλο στο βόλλεϋ ανδρών, το κύπελλο στο μπάσκετ γυναικών αλλά και το κύπελλο στο βόλλεϋ γυναικών! Επίσης κατέκτησε και το League Cup στο βόλλεϋ ανδρών! Αντιθέτως οι άλλες ομάδες κατέκτησαν ο δε ΠΑΟΚ το κύπελλο ποδοσφαίρου και ο Παναθηναϊκός το κύπελλο στο μπάσκετ η ΑΕΚ.... τίποτα (στο πόλο το πήρε η Βουλιαγμένη κερδίζοντας τον Ολυμπιακό)

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελίκο της Ευρώπης σε τρία διαφορετικά αθλήματα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει και τερμάτισε δεύτερος στην Ευρώπη στο μπάσκετ ανδρών, βόλλεϋ γυναικών και πόλο γυναικών ενώ έφτασε και στο final6 του πόλο των ανδρών!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.