Σκούπισε τον Άρη και τώρα σειρά έχει ο ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του.. σκουπίζοντας τον Άρη με 3-0 και πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της BASKET League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Οι ερυθρόλευκοι πήραν από το ξεκίνημα του αγώνα το προβάδισμα νωρίς χωρίς να το χάσουν ποτέ. Μπήκαν δυνατά με ένα σερί 5-0 και έδειξαν ότι και σήμερα θα ήταν το αφεντικό. Ο Άρης πίεσε και μείωσε τη διαφορά με το σκορ αλλά ο Ολυμπιακός είχε τις λύσεις και έτσι η πρώτη περίδος έκλεισε με το +9 για τον Θρύλο (22-13). Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε καθόλου φρένο ούτε στην δεύτερη περίοδο αντίθετα πάτησε και άλλο το γκάζι και εκτόξευσε τη διαφορά στο +14 με το ημίχρονο να κλείνει στο 39-25.

Στην τρίτη περίοδο και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε ακόμα πιο δυνατός και έστειλε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους με τον αγώνα να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς η τρίτη περίοδο ολοκληρώθηκε με 65-49 με τον Βασίλη Τολιόπουλο να πέρνει χρόνο συμμετοχής και αυτός! Για την τέταρτη περίίοδο ο Αρης πάλεψε να ρίξει τη διαφορά και το κατάφερε με το ταμπλό να γράφει το τελικό 79-65


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.