Πολλά respect στο ποστάρισμα του Καπίνο για τον Λεωνίδα



Το πόσο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ο Στέφανος Καπίνο μας το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές , έτσι και τώρα για μια ακόμη φορά έδειξε την στήριξή του στον Λεωνίδα Κουτσούκη που έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών με τον Στέφανο να γράφει στο προφίλ του στο instagram:


"Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Πέμπτης 6/4 η μεταμόσχευση μυελού των οστών στον Λεωνίδα Κουτσούκη στο ειδικό κέντρο θεραπείας στο Αμβούργο της Γερμανίας από ομάδα ειδικευμένων γιατρών… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και φυσικά της προσμονής για να μπορέσει ο οργανισμός του να ανταποκριθεί θετικά στα νέα αυτά δεδομένα.. καλή ανάρωση αγόρι μου όλα θα πάνε τέλεια"




Με τον ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου να απαντά στον Στέφανο: 

"Στέφανε ότι και να πω θα είναι λίγο , πραγματικά σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για όλη την στήριξη , ο θεός να έχει πάντα καλά εσένα και την οικογένεια σου με υγεία πάνω απ όλα το πιο σημαντικό .!! Εύχομαι πάντα επιτυχίες να έχεις τόσο στην ποδοσφαιρική σου καριέρα όσο και στην ζωή σου και να είσαι πάντα γέρος και δυνατός .!! Χίλια ευχαριστώ και πάλι για όλα .!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.