Τι θα γινόταν αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε με τέτοιο γκολ;



Για να προλάβουμε πολλούς, ο Ολυμπιακός χτες στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτός που φανερώθηκε στο πρώτο. Παρόλα αυτά η διαιτησία έκλεισε τα μάτια σε δύο πεντακάθαρες περιπτώσεις στη φάση του δεύτερου γκολ της ΑΕΚ.

Ο Χριστοδουλόπουλος όπως βλέπεται και στην πιο κάτω φωτογραφία τραβάει καθαρά τον Παναγιώτη Ρέτσο μπροστά μάλιστα στα μάτια του πλάγιου βοηθού αλλά και του διαιτητή που ήταν πίσω απ την εστία του Καπίνο. Και όμως λέει "παίζεται" .



Το κόρνερ εκτελείται και ο Πατίτο κατεβάζει την μπάλα η οποία χτυπάει καθαρά στο αριστερό του χέρι και όμως... "παίζεται" και γκολ...



Τα αγωνιστικά τα έχουμε πει και τα ξέρουμε. Απρίλιο μήνα δεν αλλάζει τίποτα, οπότε υπομονή όμως όταν χάνεις με τέτοιο γκολ τα λόγια είναι περιττά!  Τώρα όσον αφορά τα αντικειμενικά σάιτ αν η φάση αυτή είχε γίνει από τον Ολυμπιακό ακόμα θα γράφανε... Αλλά ναι, το μόνο που ξέρουν είναι να δημιουργούν εντυπώσεις και να ανεβάζουν φώτο από το Καραϊσκάκης μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα! Και να δημιουργούν εντυπώσεις μήπως χάσει κανέναν βαθμό ο Ολυμπιακός στα χαρτιά!

Χρόνια πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.