Κακό δεύτερο ημίχρονο και ήττα



Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης που επικράτησε των ερυθρολεύκων με 1-2 καθώς έκανε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη χάρις ένα γκολ γεμάτο εξυγίανση καθως σε μία φάση έγιναν δύο παραβάσεις!

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά και για τις δύο ομάδες καθώς ο Ολυμπιακός έχασε νωρίς μια φάση όταν από σέντρα που έγινε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μάριν δεν κατάφερε να σκοράρει. Η ΑΕΚ όμως ήταν πολύ τυχερή καθώς στην πρώτη της μόλις προσπάθεια ευτύχησε να προηγηθεί με τον Αραούχο όταν μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ ο ποδοσφαιριστής της Ενωσης ήταν ελεύθερος και έκανε το 0-1. Ο Θρύλος δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα με πολύ όμορφο σουτ του Φιγκέιρας όπου βρήκε στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεπέρασε το αρχικό σοκ και όσο η ΑΕΚ προσπάθησε να κλέψει κάποια κόκκινη κρτα ο Ολυμπιακός τόσο δημιουργούσε αλλά έχανε ευκαιρίες. Αρχικά ο Μάριν έστειλε τη μπάλα ξανά στο δοκάρι σε ανεπανάληπτο τετατετ ενώ ο Ρομαό λόγα λεπτά αργότερα σούταρε αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΚ έσωσε και στην επαναφορά ο Φορτούνης έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ, με το ημίχρονο κάπως έτσι να κλείνει!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πιο χαλαρά δίχως να δημιουργούνται φάσεις. Και όμως η ΑΕΚ και πάλι χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με 1-2 χάρις το γκολ του Πατίτο ύστερα από κόρνερ που κέρδισε έχοντας όμως προηγηθεί φάουλ στον Ρέτσο, ενώ η μπάλα φαίνεται να βρίσκει το χέρι του σκόρερ. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός δεν λατάφερε να αντιδράσει, η ΑΕΚ πάγωνε τον χρόνο όποτε χρειαζόταν γι αυτή και ήρθε το τελικό 1-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.