"Είμαστε Ολυμπιακός, οπότε η πίεση είναι καθημερινή"




Λίγο πριν την αναχώρηση για την Ρωσία ο Ντόμινικ Ουότερς  μίλησε για το αυριανό ματς λέγοντας:

«Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και το ματς μόνο εύκολο δεν θα είναι, θα είναι ένα καλό τεστ, θα το αντιμετωπίσουμε ως παιχνίδι play off, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και πραγματικά νιώθουμε σαν να παίζουμε σε ματς play off».

Όσο για τις απουσίες της ομάδας ο Αμερικανός πλέι μέικερ είπε : «μας λείπουν πολλοί παίκτες, πολλοί βασικοί παίκτες και πραγματικά είναι περίεργο γιατί σε κάθε ματς έχουμε απουσίες. Νομίζω, από την αρχή που ήρθα, δεν έχουμε παίξει ποτέ πλήρεις. Κάποιος πέφτει, κάποιος άλλος σηκώνεται. Και όλοι μας πρέπει να παίξουμε για αυτούς που λείπουν. Δεν μιλάμε ποτέ γι’ αυτό, εντάξει, οι παίκτες κάποιες φορές έχουμε μιλήσει, αλλά ο κόουτς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε αυτό. Σίγουρα θα ξέρουμε αύριο το βράδυ ποιον θα αντιμετωπίσουμε, οπότε περιμένουμε».

Σε ερώτηση για το εάν το πλεονέκτημα έδρας και ο τίτλος του φαβορί βάζει έξτρα πίεση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του: «Είμαστε Ολυμπιακός, οπότε η πίεση είναι καθημερινή. Δεν έχουμε πίεση επειδή έχουμε πλεονέκτημα και θεωρητικά θα είμαστε το φαβορί. Κάθε ματς είναι υπό πίεση, πάντα πρέπει να νικάμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε έξτρα πίεση σε εμάς».

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ ρωτήθηκε και για τη μονομαχία του με τους Ντε Κολό και Τεόντοσιτς. «Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθώ αντιμέτωπος με παίκτες όπως ο Ντε Κολό και ο Τεόντοσιτς».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.