Διαγωνισμός προσκλήσεων για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ



Για άλλη μία φορά το επίσημο site του Ολυμπιακού σας πηγαίνει σε έναν ακόμα αγώνα του Θρύλου.

Συγκεκριμένα λοιπόν το olympiacos.org σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με αντίπαλο την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4/2017 στις 19:30.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ επισυνάπτοντας μια "ερυθρόλευκη" φωτογραφία σας! Ακόμα, θα χρειαστούν ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, καθώς επίσης και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας!

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στην ενότητα του site μας RED WALL.

*Οι τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στις 15:00 το μεσημέρι.

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλες οι προσκλήσεις-εισιτήρια θα πρέπει να είναι ονομαστικά, ενώ θα πρέπει ο κάτοχός του να δίνει τον Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ, έτσι ώστε να μπορέσει νόμιμα να παραλάβει το εισιτήριο - πρόσκληση του. Γι' αυτό για να είναι μία συμμετοχή στον διαγωνισμό μας έγκυρη, θα πρέπει να μας στείλετε όλα τα παραπάνω στοιχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Καλή τύχη σε όλους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.