Ισοπαλία στη Λιβαδειά



Με έναν Ολυμπιακό που φανερώθηκε στο αρχικό σχήμα με 9 αλλαγές σε σχέση με αυτό που αγωνίστηκε στην Κέρκυρα δυσκολεύτηκε και τελικά ήρθαν ισόπαλία με 1-1.

Στο πρώτο μέρος Ολυμπιακός και Λεβαδειακός μοιράστηκαν τις ευκαιρίες με τις δύο ομάδες να απειλούν κυρίως από μακρινή απόσταση. Εκφραστής τον επιθέσεων του Θρύλου ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκεζ που απείλησε είτε από στημένα είτε από σουτ εκτός περιοχής. Ο δε Λεβαδειακός έχασε ευκαιρίες αλλά ο Στέφανος Καπίνο όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Δεν τα κατάφερε όμως λίγο πριν το φινάλε του αγώνα όταν και η άμυνα των Πειραιωτών έκανε διάφορα λάθη και τελικά ο Βασιλείου σκόραρε. Ο Μάρτινς έχασε τη μπάλα, ο Νικολάου προσπάθησε να το διορθώσει διώχνοντας την μπάλα αλλά ο Ρέτσος έβαλε το πόδι του για να μην πάει πλάγιο άουτ και αυτή κατέληξε στον Βασιλείου ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεμονής άλλαξε τους Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι και Ντομίνγκεζ πριν καν περάσει το πρώτο δεκάλεπτο με τους Καρντόσο, Μάριν και Καμπιάσο να μπαίνουν στη θέση τους αλλά λίγα πράγματα έδειχναν να αλλάζουν. Ο Λεβαδειακός είχε οπισθοχωρήσει και χτυπούσε στην κόντρα ενώ ο Ολυμπιακός με τον Μάριν κυρίως προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των Βοιωτών. Στο 80' ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι στον Ολυμπιακό όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τριποτσέρη μετά από κεφαλιά του
Παναγιώτη Ρέτσου. Τελικά κατάφερε με τον Καρντόσο να ισοφαρίσει στο 89' από υπέροχη ασίστ του Σεμπά και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι στην Λιβαδειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.