Ο Κ.Καραπαπάς μίλησε για την ένταση στα αποδυτήριαΟ Κώστας Καραπαπάς αναφέρθηκε στην κάμερα του Cosmote  TV για την ένταση που έγινε στη φυσούνα του Καραϊσκάκης

"Δεν θέλω να μιλήσω για τα αγωνιστικά αν και όλοι είδατε και καταλάβατε το τι συμβαίνει. Ούτε γι' αυτά που έκανε ο κύριος Παπαπέτρου και οι βοηθοί του. Αυτό που έχει σημασία είναι κάτι εξωαγωνιστικό. Μόλις τελείωσε ο αγώνας μια διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χτύπησε όσους υπήρχαν στα αποδυτήρια.
Ανάμεσά τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, φροντιστές του μεροκάματου, οι οποίοι έκαναν απλώς την δουλειά τους και δεν είχαν καμία σχέση. Χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο. Έξω από τα αποδυτήρια είχαν αποκλείσει τη μονάδα της αθλητικής βίας που προσπαθούσε να μπει στα αποδυτήρια για να μάθει τι συμβαίνει. Ήθελαν να είναι μόνοι τους προφανώς για κάποιο λόγο. Κι αυτό τον λόγο δεν πρέπει να τον βρούμε εμείς, αλλά οι αρμόδιοι Υπουργοί και η Κυβέρνηση.
Αυτό που έγινε απόψε στο Καραϊσκάκης προσομοιάζει με εποχή Χούντας και τίποτε άλλο. Αυτή λοιπόν η Κυβέρνηση ας ασχοληθεί με αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκης γιατί αυτό είναι το πιο σοβαρό. Το πιο σοβαρό απ' όλα είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.