Στον τελικό της Ευρώπης τα κορίτσια μας




Τι κι αν χρειάστηκε το χρυσό σετ! Τι κι αν οι Ρωσσίδες ήταν πιο δυνατές στα τρία πρώτα σετ, τι κι αν έσπασαν καρδιές στο χρυσό σετ οι ερυθρόλευκες το πήραν και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό CEV Challenge Cup γράφοντας ΙΣΤΟΡΙΑ!

Στο πρώτο σετ έγινε μία καλή και αναγνωριστική προσπάθεια από τις δύο ομάδες, όμως οι Ρωσίδες της Κράσνογιαρσκ κατάφεραν να πάρουν ένα καλό προβάδισμα το οποίο δεν το έχασαν και από το 24-18 κέρδισαν εν τέλει με 25-21.

Στο δε δεύτερο σετ τα κορίτσια του Ολυμπιακού το έχασαν και αυτό, καθώς από το ξεκίνημα οι αντίπαλές τους επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν το έχασαν ποτέ κερδίζοντας άνετα όπως δείχνει και το τελικό 25-11.
Φτάσαμε έτσι στο τρίτο σετ. Οι Πειραιώτισες προηγήθηκαν με 8-4 και 10-6 αλλά οι Ρωσίδες το γύρισαν σε 16-13, οι αθλήτριές μας δεν τα παράτησαν και προηγήθηκαν με 16-17 και από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι και τελικά οι Ρωσίδες πήραν το 3-0 και έτσι πήγαμε στο χρυσό σετ!
Στο χρυσό λοιπόν σετ τα κορίτσια μας εκεί που έπρεπε εμφάνισαν το γνωστό επιτυχημένο τους πρόσωπο και από το ξεκίνημά του έδειξαν ότι θα είναι κόκκινο! Άλλαξαν τερέν στο 3-8 με τις παίκτριες του Ολυμπιακού μπροστά στο σκορ αλλά οι Ρωσίδες δεν τα παράτησαν και ισοφάρισαν σε 9-9! Και από εκεί ειχαμε ντέρμπι στην κόψη του ξυραφιού και τα λάθη της Γενισέι έφεραν το 13-14 υπερ του Ολυμπιακού και ο άσσος της Λαμπρούση έφερε το 13-15 και ο Θρύλος στα ουράνια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.