"Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή "




Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο Τσόρι Ντομίνγκεζ μετά την επικράτηση με 0-2 του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής μίλησε τόσο για τον Τάκη Λεμονή όσο και για την επιλογή Μπέντο να τον έχει στο περιθώριο ενώ απάντησε και για τον κόσμο τπυ Θρύλου.

Συγκεκριμένα:

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του:

 "Αυτή η εποχή πέρασε. Σίγουρα πάντα ένιωθα μέρος της ομάδας. Ήμουν εδώ για όποτε θα το ζητούσε η ομάδα. Ο προηγούμενος προπονητής χωρίς λόγο κατά την γνώμη μου με είχε αφήσει εκτός. Έχω την εμπιστοσύνη ενός πολύ μεγάλου προπονητή και είμαστε κοντά στην κατάκτηση του στόχου μας που είναι το πρωτάθλημα".

Για τη φετινή σεζόν:

 "Είναι δύσκολο για εμάς γιατί φέτος έχουν περάσει πολλοί προπονητές από την ομάδα και πάντα εμείς οι παίκτες προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητάνε. Αυτήν την στιγμή ο νέος προπονητής κοιτάζει να διορθώσει κάποια λάθη. Τον τρόπο που δουλεύουμε. Να περάσει ιδέες καθαρά ποδοσφαιρικές και να της αφομοιώσουμε. Είναι ένας απαιτητικός άνθρωπος και προπονητής που πάντα απαιτεί πράγματα και θέλει να μας κάνει να παίζουμε και να αποδίδουμε πιο καλά και βλέπετε τα αποτελέσματα αλλά και το τι πετύχαμε σήμερα".

Για την αποθέωση του κόσμου, είπε:

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος κάθε φορά που συμβαίνει αυτό. Η αναγνώριση στο πρόσωπό μου οφείλεται στην δουλειά και στο πόσο προσπαθώ για την ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συμβαίνει αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.