Θρυλικές επιτυχίες και στην πυγμαχίαΕντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρου Τσανικίδη και Παύλου Τσαγκράκου στο Κύπελλο Πυγμαχίας «Αlexander The Great» που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας με απολογισμό δυο νίκες σε δυο αγώνες. 


Οι πυγμάχοι του Θρύλου αγωνίστηκαν υπό το βλέμμα του προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. κ. Μιχάλη Κουντούρη ενώ στο κλειστό της Δραπετσώνας το παρών έδωσε πλήθος κόσμου. Στον κεντρικό αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η βραδιά, ο Αλέξανδρος Τσανικίδης θριάμβευσε επί του αθλητή του Παναθηναϊκού Θεόδωρου Ριτζάκη τον οποίο νίκησε από τον δεύτερο γύρο (με διακοπή γιατρού, λόγω σκισίματος στο φρύδι). Ο πυγμάχος του Θρύλου ξεκίνησε ιδανικά και πολύ με μεγάλη επιθετική τακτική στον αγώνα, στον οποίο κυριάρχησε απόλυτα μέχρι τη διακοπή του και την τελική επικράτηση! 


Νωρίτερα ο Παύλος Τσαγκράκος που αναδείχθηκε πυγμάχος της βραδιάς επικράτησε ύστερα από έναν εντυπωσιακό αγώνα του Νίκου Θεοδοσίου από την Άμυνα Πατρών. 


Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές που αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Λειβάδη, είχαν την συμπαράσταση αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού που ενίσχυσαν με τις επευφημίες τους τις προσπάθειές τους!Πηγή: instagram page: olympiacossfp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.