"Ο Ολυμπιακός παραμένει για μένα σαν την οικογένεια μου




Ο Αμερικανός σέντερ Μπράιαντ Ντάνστον μίλησε στο Eurohoops.gr για τις πιθανότητες της ομάδας του να περάσει στο φάιναλ φορ αλλά φυσικά και για τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα που έχει για τον Ολυμπιακό:

Συγκεκριμένα για τον Ολυμπιακό είπε: «Ο Ολυμπιακός παραμένει για μένα σαν να είναι η οικογένεια μου. Κάθε φορά που παίζουμε νιώθω την ανάγκη να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες και τα μέλη της ομάδας στα αποδυτήρια. Έχω πολύ καλές μνήμες, είχαμε κάνει επιτυχίες. Πάντα θα είναι στην καρδιά μου και αναγνωρίζω πως είναι η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο, να αλλάξω τροχιά και να δείξω πως και εγώ μπορώ να είμαι μέσα στους κορυφαίους παίζοντας στην πιο σημαντική λίγκα της Ευρώπης».

Ενώ για την Εφές:
“Έχουμε γίνει ομάδα. Όλα ξεκινάνε ότι είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα, προστατεύουμε καλύτερα το καλάθι και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες κατοχές και για γρήγορο μπάσκετ που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας. Παίζουμε πιο ολοκληρωμένο, έχουμε καλύτερη συνοχή ως ομάδα, έχουμε αποκτήσει «χημεία» και το ευχαριστιόμαστε μεταξύ μας. Βγαίνει στο γήπεδο και φαίνεται στα αποτελέσματα.

Για τα πλέι οφς είπε: «Δεν ξεχωρίζουν πολύ η μία από την άλλη ομάδα. Υπάρχουν κάποιες πιο ποιοτικές και εμπειρότερες και συγκεντρώνουν πιο πολλές πιθανότητες για το φάιναλ φορ και την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά έχει αποδειχτεί στην Ευρωλίγκα πως παίζει μεγάλο ρόλο και σε ποια κατάσταση θα βρεθείς την κατάλληλη στιγμή. Πάνω σε αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλή θέση. Πάμε στη Μαδρίτη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Έχουμε το ταλέντο για να πετύχουμε κάτι καλό στα πλέι οφς και μπορούμε να πετύχουμε την υπέρβαση».


Για το γεγονός ότι μένει ελεύθερος στο καλοκαίρι τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή είναι η περίοδος που συγκεντρώνομαι στα πλέι οφς και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα περιμένω να τελειώσει η χρονιά, να μιλήσω με τον ατζέντη μου. Θέλω να δω όλες τις προτάσεις και μετά να αποφασίσω. Ειλικρινά δεν μπορώ να ξέρω τώρα. Θα κάνω το καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου. Η προοπτική να μείνω στην Έφες μου αρέσει ως σκέψη, περνάω πολύ καλά εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.