Ο Ελιουνούσι ξεκαθάρισε για τις δηλώσεις περι ΜπέντοΟ Ελιουνούσι μίλησε στο Olympiacos TV και ξεκαθάρισε ότι τα όσα γράφτηκαν τον τελευταίο καιρό για δηλώσεις του που αναφέρθηκε στον Πάολο Μπέντο ουδέποτε έκανε.

Συγκεκριμένα δήλωσε :

 "Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποιες δηλώσεις που υποτίθεται έχω κάνει σε εφημερίδες σχετικά με την απόλυση του Πάουλο Μπέντο. Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν έγιναν ποτέ αυτές οι δηλώσεις, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Αυτό που είπα είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, υπάρχει πάντα πίεση για τα αποτελέσματα και όλοι πρέπει να ζούμε με αυτό καθημερινά. Οι παίκτες είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προπονούμαστε και να δείχνουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας στο γήπεδο και ξέρουμε ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πάντα την απαίτηση από την ομάδα να κερδίζει.
Δεν είμαι εδώ για να κρίνω και να σχολιάζω τις αποφάσεις της διοίκησης, 100% υποστηρίζω τη διοίκηση μας, φυσικά, και η δουλειά μου είναι να προπονούμαι και να δείχνω τις ικανότητές μου στο γήπεδο. Το μόνο που με απασχολεί είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά, θέλω να σας το ξεκαθαρίσω, ώστε κι εσείς να είστε πάντα δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίζετε. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί".


Δείτε και το απόσπασμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.